Vi tilbyder

Diverse maleropgaver

Skal jeres virksomhed have malet kontorerne, skal klasseværelserne genopfriskes, skal køkkenet friskes op, skal børnehaven have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien, skal forretningen eller butiksfacaden have en makeover?

Malermester Birgit Christensen ApS står klar til enhver udfordring!

Malermester Birgit Christensen ApS løser alle typer maleropgaver for virksomheder og private.

Vi har mange års erfaring inden for malerfaget, og vi er derfor jeres professionelle sparringspartner, når det kommer til eksempelvis maling af vægge indenfor. Hvilke farver kan med fordel vælges, for at øge jeres ansattes produktivitet? Vi har svaret!

Specialprintede fototapet

Du kan få lige det specialprintede tapet, du ønsker (også kaldet fototapet).
Hvad med at forvandle væggen i din private stue eller på kontoret, hvor du arbejder mange timer, til et stort billede lavet af specialprintet tapet / fototapet? Det kan være alt fra udsigten over New York fra en skyskraber til en stille sø i skoven. Et sådan specialprintet tapet giver rummet og omgivelserne et helt andet udtryk og er i høj grad med til at understrege rummets stemning.

Du kan her på siden finde et udpluk af de opgaver, vi har udført. Ellers er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad der passer dig bedst.
I mere end 3 år har vi i tæt samarbejde med skilte- og reklamefirmaet Krogh Andersen i Hjørring udført opgaver inden for specialprintet tapet. Lige fra få til mange kvadratmeter (m2).

Derfor kan vi udføre hele opgaven, fra at du ved, hvilket motiv du ønsker, til færdig opsætning.

Det er ikke meget dyrere, men meget anderledes.

Ring til os og få råd og vejledning eller benyt kontakt os.