Om os

Dette er et firma med rødder tilbage i 70’erne. I 2007 overtog jeg det velrenommerede malerfirma Mogens Holmen Jensen i Hjørring. Firmaets kerneværdier var god service og kvalitet, disse værdier har jeg forsøgt at fastholde. I 2016 udvidede jeg forretningen, ved at overtage et andet godt gammelt firma beliggende i Hjørring, det var Malermester Ole Sørensens firma, som bl.a. havde specialiseret sig i at male fraflytningslejligheder.

Denne kombination af disse 2 firmaer der nu er smeltet sammen til 1 firma, betyder at vi har et mandskab med forskellige kompetencer, så vi kan udføre stort set alle maleropgaver med et godt resultat. Firmaet beskæftiger 8-10 ansatte fordelt mellem ledelse, administration, svende og elever.

Vi har kun faguddannede malere, og vi benytter kun kvalitetsprodukter.
Malermester Birgit Christensen ApS er medlem af Danske Malermestre. Vores medlemskab sikrer derfor dig, at vi er tilknyttet Garantiordningen.

Du er velkommen til at bevæge dig rundt på vores hjemmeside, som fortæller mere om Malermester Birgit Christensen ApS og vores kompetencer.

Vi står ligeledes klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Ring idag på Tlf.: 20 40 60 00 eller skriv en mail til info@birgitchristensen.dk.